Όροι
banner image
 
ΓΚΑΓΚΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ
Φοροτεχνικό - Λογιστικό Γραφείο Καβάλα


Το λογιστικό γραφείο μας “ΓΚΑΓΚΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα, ιδρύθηκε το 2014 και από τότε στέκεται δίπλα σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες παρέχοντας τους λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, καθώς και συμβουλές με στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Η λογίστρια Γκαγκούδη Αθήνα και η έμπειρη ομάδα της, παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο των οικονομικών, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, μικρές, μεσαίες αλλά και νέες επιχειρήσεις.

Λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα μπορούμε να αναλάβουμε από την τακτοποίηση μιας απλής φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων για επιχειρήσεις.
 

 
Παράλληλα, προσφέρουμε εργατική υποστήριξη επιχειρήσεων - φυσικών προσώπων και παρέχουμε συμβουλές σε λογιστικά, εργατικά και φορολογικά.

Φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η στενή συνεργασία με κάθε πελάτη μας, παρέχοντάς του τις απαραίτητες λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να επιβιώσει στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα. Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης του γραφείου μας, της πείρας, της τεχνολογικής υποδομής, και της υπεύθυνης ενημέρωσης.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει το θέμα σας και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Καβάλα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τα λογιστικά ή φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν.