ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
banner image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
Γκαγκούδη Αθήνα | Φοροτεχνικό - Λογιστικό Γραφείο Καβάλα


Αποφύγετε το χάος της γραφειοκρατίας και των συναλλαγών με την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Αφήστε το λογιστικό γραφείο μας στα Εξάρχεια να διεκπεραιώσει όλες τις φορολογικές σας υποθέσεις.

Στο λογιστικό γραφείο μας “ΓΚΑΓΚΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ” το οποίο βρίσκεται στην Καβάλα, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα λογιστών που με εφόδια την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογιστικού και φοροτεχνικού ενδιαφέροντος.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα άμεσης υποβολής πάσης φύσεως δηλώσεων έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας μέσω της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων (taxisnet) και μπορούμε να διεκπεραιώσουμε άμεσα τις υποθέσεις σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήματα.
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
Δηλώσεις φόρου εισοδήματος Ε1 & Ε2
   
Δηλώσεις ακίνητης περιουσίας Ε9
   
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
   
Δηλώσεις πόθεν έσχες
   
Ρύθμιση οφειλών
   
Εργασιακά θέματα
   
Έκδοση κλειδάριθμου
Έκδοση τελών κυκλοφορίας​
   
Υποβολή αίτησης Α21
   
​​​​​​​ Έκδοση πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ
   
​​​​​​​​​​​​​​Αίτηση επιδόματος θέρμανσης
   
​​​​​​​Φορολογικός εκπρόσωπος για κατοίκους εξωτερικού
   
​​​​​​​Ιδιωτικά συμφωνητικά κάθε είδους
Οι γνώσεις και η αγάπη μας για τα λογιστικά, φοροτεχνικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ακριβώς τις απαιτήσεις σας και να τις καλύπτουμε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.
​​​​​​​
H πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση μας σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό και φορολογικό περιβάλλον, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες των ιδιωτών.
 

 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Καβάλα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τα λογιστικά ή φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν.